Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Zápustná svítidla, stropní svítidlo

( ilość produktów: 1031 )

Stropní svítidla - diskrétnost, minimalismus a jednoduchost

Osvětlení je základním prvkem interiérového designu. Bez něj by byl byt nepraktický a nefunkční, moderní člověk by bez přístupu ke světlu nemohl normálně fungovat. Jsme lidé, kteří se ve tmě necítí dobře, a proto se vyplatí umístit v našich domovech vestavná stropní svítidla.

Vestavná svítidla a jejich možnosti

Vestavná svítidla se vyznačují jednoduchým tvarem a velmi minimalistickým designem. Při instalaci stropních svítidel LED jsou viditelné pouze světelné body, v naší nabídce však najdete i dekorativní svítidla. Obvykle jsou hranaté nebo kulaté a mezi nejoblíbenější barvy patří bílá, chromovaný hliník, černá, ale také zlatá a patina. Před nákupem svítidel je nutné předem řádně naplánovat jejich umístění. Důvodem je nutnost zavedení kabelů do příslušných míst na stropě.

Stropní halogeny nikdy nedominují nad ostatními prvky interiéru, neodvádějí od nich pozornost, ale dělají to, k čemu byly stvořeny - osvětlují interiér. Doporučujeme je používat nejen v chodbě a na schodišti dvoupodlažního domu. Pokud je interiér vašeho domu minimalistický a zařízený v moderním stylu, halogenová svítidla se mohou ukázat jako jedno z nejlepších řešení. Skvěle vypadají v obývacím pokoji, kuchyni i ložnici. Jejich velkou výhodou je možnost vytvořit si vlastní systém s libovolným počtem oček. Mohou být neviditelné, ale nabízíme i takové, které decentně zdobí detaily na stropě.

Prohlédněte si také naší nabídku schodišťových svítidel a koupelnových svítidel!

Značka
Patice
Regulace úchytky
Zdroj světla
Teplota barvy
Tvar svítidla
Montážní otvor
pixel