Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Fasádní lampy, nástěnné lampy

( ilość produktów: 553 )

Venkovní svítidla nástěnná

Venkovní osvětlení mají zajistit bezpečí při pohybu po soumraku, ale taktéž zdůraznit charakter stavby a okoli. Kromě zahradních sloupků a stropních lustru, můžete v exteriéru instalovat i fasádní lampy, Tyto lampy, jsou přizpůsobené k montáži na fasádě domu. Využívají se m.j. pro osvětlení vchodu do budowy, terasy nebo balkonu. Naleznou i využití všude tam, kde máme prázdnou stěnu a máme možnost zavedení napájecí kabel.

Fasádní lampy ozdobou domu

Fasádní lampy můžeme využít nejen pro zvýšení bezpečnosti, ale taktéž, k zajištění ideálních podmínek pro strávení dlouhých večerů na svěžím vzduchu. Je to také příležitost k dekoraci fasády, zajímavým osvětlením. V naší nabídce naleznete svítidla v moderním stylu, v klasickém stylu, které navazují na modernismu, ale taktéž o elegantnějším designu. Pro milovníky tradičních, ale vkusných řešení, jsme připravili fasádní lampy, připomínající pouliční lampy. Skvěle doplňují fasádu, provedenou z červené nebo oranžové cihly. V moderní architektuře se ověří lampy ploché konstrukci, v bílé, černé nebo šedé barvě. Diskrétní, ale zvýrazňující svojí přítomnost geometrickými tvary a minimalistickým designem. Pokud zůstaneme v minimalistické geometrii, můžeme taktéž zmínit svítidla ve tvaru koulí. Někdy jsou zdobeny chromovanými prvky.

Nástěnná venkovní svítidla se vyskytují i v technologii LED. Díky ní, osvětlení prostoru před domem, vjezdu do garaże, osvětlení terasy nebo balkónu nebude nákladnou investicí. Diody LED, Vám dovolí, snížit spotřebu elektrické energie, co Vám sníží účty za elektřinu. Navíc, takové fasádní lampy LED Vám budou sloužit déle a to zejména, pokud jsou vyrobeny z materiálů odolných na nepříznivé atmosferické podmínky.

Značka
Barva
Úhel svícení
Zdroj světla
pixel