Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Sady domovních videotelefónů

( ilość produktów: 64 )
Značka
Price ranges
Cena
-

Sady domovních videotelefonů

Dům je prostor, kde každý má právo se cítit svobodně. Proto tak důležitá je kontrolování, kdo chce vejít do našeho prostoru. Pro vytvoření vhodných podmínek může pomoct technologie. Díky ní dozvíte se nejen, kdo zvoní, ale také se můžete rozhodnout, jestli chcete vpustit tu osobu do domu. Usnadní Vám to sady domovních videotelefonů, které najdete v naší nabídce.


Komfortní systém kontroly vstupu

Kontrola přístupu k domu nebo bytu je důležitá z důvodu ne bezpečnost bydlících. Umožňuje také zachovat soukromí, protože jenom Vy rozhodujete, jestli host má právo vejít dovnitř. Můžete také efektiněji komunikovat s osobami venku, které nemusí vstupovat na Vaše patro. Pro takové situace ideální řešením jsou domovní videotelefony. Sady elemetů určených pro montáž zahrnují všechny nutné prvky, jako venkovní panel, monitor, který můžeme namontovat v bytě, napáječ, instalační kabely a software pro ovladání. 


Můžete vybírat mezi různými technickými řešeními, určenými pro obsluhu jednoho nebo více vchodů. Správně vybraná sada domovního videotelefonu zajistí komfort použití tradičním způsobem, s pomocí sluchátka a v verzi s hlasitým odposlechem. Dostupné modely se charakterizují různým designem. Konkretní výrobky nabízí řádu dodatečných funkcích.

 

Domovní telefony - sady zařízení pro kontrolu vstupu

V naší nabídce lze najít sady domovních videotelefonů přizpůsobené pro Vaše potřeby a preference. Konkretní výrobky se liší typem vysílání a napájení nebo možností rozšíření o další moduly, jako monitor, kamery CCTV nebo kazetu. Dostupné jsou také další možnosti, jako ovladání automatickou bránou. Nabízené sady domovních videotelefonů lze objednat v verzí se sluchátkem nebo hlasitým odposlechem. Rozdíly se týkají také kamer s konkretním pozorovacím úhlem a monitorů, které zahrnují displeje s různými rozměry, rozlišením obrazovky, čtečkou S D nebo dotykovou obrazovkou.


Podívejte se také na jiné výrobky, jako kukátka nebo čidla pohybu.

pixel