Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Lištové systémy

( ilość produktów: 919 )

Osvětlení je dnes jedním z nejdůležitějších prvků aranžmá interiéru. Díky dobrému zdroji světla můžeme dokonale zviditelnit krásu interiéru a zviditelnit jeho nevšední šarm. Moderním a zároveň velmi funkčním řešením jsou kolejnicové světelné systémy a lištové systémy. Ověří se zároveň v domácnosti, tak i v obchodech, v salonech krásy nebo v hotelech.

Nová tvář osvětlení interiéru, neboli kolejnicové osvětlení a lištové systémy

Kolejnicové světelné systémy se skládají vždy z definovaných prvků. Nejdůležitější z nich je samozřejmě kolejnicové vedení. Může mít různou délku, díky čemuž se může přizpůsobit konkrétnímu aranžmá a místnosti. Je připevněno na stropě, což zajistí osvětlení celé místnosti.

Kolejové systémy se rovněž skládají ze svítidel. Namontují se přímo na kolejnice. Svítidla jsou vyráběny ny z kovu, co ma nemalý vliv na jejich vizuální efekty. Zaručuje jim to pevnost, estetiku a zároveň velmi moderní vzhled.

Kolejové osvětlení lze komponovat samostatně, a to výběrem zvlášť vedení a svítidla. Můžete také vsadit na dříve připravené sady, kde se již nacházejí reflektory.

Kolejnicové světelné systémy pro každý interiér

Kolejnicové světelné systémy jsou ideální pro větší místnosti, dlouhé chodby, obývací pokoje, jídelny i do kuchyně - stojí za to je nainstalovat přímo nad kuchyňský pult.

Úhel sklonu svítidel může být upravován, což umožňuje mnoho možností aranžmá. Tímto způsobem můžete osvětlit dekorace, obrazy nebo sochy, které mají upoutat zvláštní pozornost. Kolejnicové systémy mohou být hlavním zdrojem světla - vše, co potřebujete, je vybrat si žárovky s potřebným výkonem. Fungují však dobře jako dodatečné osvětlení, jehož úkolem je vytvořit v místnosti pohodovou atmosféru.

Jak kolejnice tak i svítidla se vyrábí v mnoha variantách. Liší se velikostí, designem a barvou co zaručuje, že světlo se skvěle komponuje se stylem každého interiéru.

Pokud hledáte jiné osvětlení obývacího pokoje, ověřte naše dekorativní osvětlení a závěsné lampy dostupné v naší nabídce.

Zobrazit pouze
Značka
Typ
Barva
Systém
Price ranges
Cena
-
pixel