Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Rozvaděče pod omítku

( ilość produktów: 62 )

Rozvaděče pod omítku - co o nich potřebujete vědět

Elektrické rozváděče pod omítku lze použít v obytných i průmyslových budovách. Jsou velmi oblíbené nejen kvůli své funkčnosti, ale především kvůli možnosti dosáhnout estetické úpravy konstrukce. Důvodem je skutečnost, že rozváděče pro zapuštěnou montáž se montují do speciálního výklenku.

Rozváděče pod omítku jsou nezbytné pro uspořádání instalací v různých typech objektů. Slouží k přenosu, přeměně a distribuci energie mezi různými obvody a subsystémy. Je třeba mít na paměti, že zapuštěný rozváděč má také za úkol chránit obvody před znečištěním a mechanickým poškozením. Adekvátní ochrana vnitřního prostoru je nesmírně důležitá, protože obsahuje speciální komponenty, které jsou zodpovědné za správný tok proudu. Protože je rozváděč vyroben z plechu nebo vysoce odolného plastu, poskytuje také účinnou ochranu proti vlhkosti a prachu.

Jaké vestavné rozváděče nabízíme?

Sortiment zahrnuje rozváděče pro vestavnou montáž o různých parametrů, jmenovitým napětím a způsobem montáže. Nabízíme zařízení od známých a renomovaných výrobců, jako jsou Hager, Elektro-Plast, Eti, Shneider a mnoho dalších. Sortiment zahrnuje rozváděče s různým počtem modulů, ve vertikálním nebo horizontálním provedení, s plnými nebo průhlednými dveřmi. Důležité je, že některé modely rozváděčů umožňují ovládání interiéru ze dvou stran. V naší nabídce naleznete různé typy podomítkových elektrických rozváděčů za atraktivní ceny. Doporučujeme vám prohlédnout si celou naši nabídku.

Doporučujeme se také seznámit s nabídkou rozváděčů na omitku a stavební rozváděče.

Značka
Price ranges
Cena
-
pixel