Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Teplotní regulátory

( ilość produktów: 30 )
Značka
Price ranges
Cena
-

Kontrola teploty doma nebo v bytě je nejlepší způsob na šetření peněz. Slouží tomu převodníky teploty a teplotní regulátory, dostupné na našem eshopu.

Co je teplotní regulátor a jak funguje?

Teplotní regulátory jsou mikroprocesorové, elektronické zařízení, které odpovídají za regulování teploty. Hlavním úkolem regulátora je ovládání topných nebo větráních zařízení a účelem jeho činnosti je udržet stálou teplotu prostoru. Teplotní regulátor funguje velmi jednoduše. Dokud nezískáme očekávanou teplotu prostoru, zařízení bude zapnuté. Když ale teplota dosáhne požadovanou teplotu, styk regulátoru se přepíná a regulátor je vypnutý. Další zapojení zařízení je tehdy, když teplota bude nížší než hodnota hystereze.

Podstatné použití teplotních regulátorů

Ovladače teploty mohou řídit provoz prakticky každého topného systému. Jejich výhodou je, že lze předem nastavit požadovanou teplotu, čímž získáte značné výhody a pohodlí. Mnoho modelů snímačů teploty je vybaveno sondou, která měří s vysokou přesností a precizností. Teplota v místnosti je průběžně monitorována, čímž je zajištěno udržení nastavené teploty. Je to důležité nejen z hlediska tepelného komfortu, ale také jako ochrana zařízení před zamrznutím. Regulace teploty zajišťuje výrazné úspory energie a tepla - dokonce až 30 %!

Převodníky teploty nejvyšší kvality

Na našem eshopu koupíte dokonalé kvality a produktivity teplotní regulátory přizpůsobené práci s každým systémem topení, bez ohledu na typ topení. Všechny komponenty se vyrábí v souladu se současnými standardy, a jejich dlouhodobá trvanlivost působí, že budou sloužit delší dobu. Pokud chcete mít kontrolu nad teplotou ve svým prostoru, podívejte se na naší bohatou nabídku na převodníky, které ideálně splní svůj úkol.

Podívejte se také na: Transformátory.

pixel