Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Schodišťové automaty

( ilość produktów: 17 )

Schodišťové automaty - prvky instalace udržující osvětlení

Schodišťové automaty osvětlení jsou výrobky patřící do kategorie průmyslové automatizace, které mají za úkol udržovat osvětlení v různých objektech. Jsou neocenitelné v každodenním životě - umožňují udržovat světlo na chodbě nebo schodišti po celou dobu nastavení. Eliminují problém, kdy světlo nejen svítí příliš dlouho, ale také zůstává vypnuté. Kromě toho se lidé používající schodiště nebo chodby nemusí obávat, že by světlo náhle zhaslo. Schodišťové regulátory jsou díky svým funkcím vhodné nejen pro schodiště veřejných budov a bytových domů, ale také v rodinných domech a jiných objektech.

Co ještě je třeba vědět o schodišťových automatech?

Schodišťové automaty lze bez problémů přizpůsobit individuálním potřebám uživatelů. Toho je dosaženo pomocí časovačů osvětlení. K zapnutí schodišťových automatů se používá spínač, který po určitou dobu udržuje osvětlení zapnuté. Po uplynutí této doby se světlo automaticky vypne. Díky individuálnímu nastavení doby svícení si může každý uživatel nastavit osvětlení individuálně, a vytvořit tak pohodlné a bezpečné podmínky pro pohyb na schodech a chodbách v nočních hodinách.

Schodišťová automatika nejenže zajišťuje dostatečné osvětlení v noci, ale především šetří peníze. To vše díky vyloučení problému příliš dlouhého svícení. Výrobci nabízejí širokou řadu modelů schodišťových automatů. Oblíbené jsou nejen standardní verze, ale také ty s funkcí proti vytopení. Tento typ schodišťových automatů funguje i po zablokování vypínače světla. Dalším zajímavým řešením jsou modely, které postupně snižují intenzitu svícení. Odstraňují problém náhlého vypnutí světla na chodbě. Osoby, které se pohybují po chotbě ví, že postupně slábnoucí světlo znamená, že bude brzy zhasnuto. V takové situaci je vhodné zvolit technické osvětlení, které najdete na našich webových stránkách!

Značka
Price ranges
Cena
-
pixel