Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Relé pro kontrolu úrovně hladiny

( ilość produktów: 6 )

Široká nabídka hladinových relé

V nabídce relé najdeme modely pro kontrolu hladiny kapalin, které chrání jednotlivé místnosti i celé budovy před vytopením. Vybrali jsme pouze certifikované produkty, které jsou bezpečné a efektivní. Tyto výrobky pocházejí od nejlepších výrobců v oboru.

Jaké relé pro regulaci hladiny kapaliny mám vybrat?

Tuto otázku si jistě kladou zákazníci, kteří nakupují poprvé. V naší nabídce jsou modely s jedním, dvěma a třemi stupni. Mají různé specifikace. Zkontrolujte proto jejich popis a teprve poté se rozhodněte, který model splňuje naše očekávání z hlediska využití. Můžete se například rozhodnout pro nákup inovativních senzorů se samonastavitelnou citlivostí nebo senzorů pro kontrolu hladiny kapalin s hodnotou citlivosti nastavenou již výrobcem. Velmi často se zákazníci zajímají také o hladinové relé s alarmem nebo o praktické systémy proti vytopení.

Hlavním úkolem dostupných zařízení je chránit budovy před následky vytopení. Jsou ideální pro prádelny nebo technické místnosti, tj. všude tam, kde jsou položeny průtokové trubky.

Na jakém principu funguje hladinové relé?

Výrobky, které si můžete vybrat v našem obchodě, fungují na základě jevu vodivosti kapaliny. Jejich přítomnost detekují pomocí speciálních sond. Pokud je tedy určitá místnost vytopena, hladinové relé vás bude informovat zkratováním elektrod v sondě. Poté se buď spustí alarm, nebo se odpojí elektrické obvody. Prohlédněte si, co jsme pro vás připravili, abyste si mohli bezchybně vybrat relé, které bude vyhovovat vašim potřebám. Pokud si nejste jisti, co si vybrat, nabízíme odbornou konzultaci.

Price ranges
Cena
-
pixel