Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Ovládání rolet a žaluzii

( ilość produktów: 15 )

Rolety a žaluzie jsou elementy vybavení většiny domácností. Teď je umožněná automatická obsluha, a to všechno, aby se nám žilo pohodlněji. Víte, jak fungují takové ovladače rolet a žaluzií?

Jak funguje ovládání rolet a žaluzií?

Roletové ovladače jsou zařízení, které zahájí zatahování a odhalování rolet bez naší účasti, automatickým způsobem. V závislosti na typu můžou fungovat podle plánovaného, hodinového harmonogramu, můžou také být spojené s dalšími přístroji, jako meteorologická stanice nebo alarm. Roletové ovladače můžou zahájit odhalování rolet, když zjistí východ slunce, nebo zatahování, když zjistí soumrak. Je to velmi šikovné řešení, které ideálně odpovídá trednovi smart home.

Jaký význam má ovladání rolet?

Ovládání rolet nebo žaluzií je velmi komfortní řešení, které nevyžaduje od nás žádnou snahu. Díky zatahování rolet v horký den ráno, vnitřek se nadměrně nenahřívá a díky tomu udržíme jemný chlad. To je jedná z několika výhod takového řešení, a je toho víc. Díky opci ovládání zatahování a odhalování rolet a žaluzií můžeme nastavit sekvence, která bude svým způsobem zabezpečením proti eventuální loupeži, kdybychom vyjeli na dovolenou.

Ovladače rolet a žaluzií nejvyšší kvality

Roletové a žaluziové ovladače, které jsou dostupné na našem eshopu zajišťují bezporuchové fungování a dlouhodobou trvanlivost. Založený na moderních a profesionálních řešeních, davají mnoho možností upravy podle svých potřeb. S našimi ovladači nastavíte své sekvence otevírání a zavírání rolet a žaluzií a připravíte doma náladu, do které se zamilujete. Pokud chcete automatizovat ten proces, podívejte se na naše výrobky a dejte si trochu komfortu.

Podívejte se také na teplotní regulátory a stmívače osvětlení, dostupné v naší nabídce.

Price ranges
Cena
-
pixel