Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Časové relé

( ilość produktów: 37 )

Nabízíme širokou paletu časových relé, která jsou důležitým prvkem instalací. Lze je využít mnoha způsoby a ověří se jako prvek domácí, tak pro průmyslové automatiky. Nejčastěji se používají k ovládání ventilačních systémů, vytápění nebo osvětlení.

 

Nabízíme široký sortiment časových relé od známých a renomovaných výrobců, jako jsou Zamel, F&F, Eaton nebo Hager. Všechny se vyznačují mimořádně jednoduchou konstrukcí a bezproblémovým ovládáním.

Co stojí za to vědět o časových relé?

Jak již bylo zmíněno, časová relé se používají k řízení domácích a průmyslových automatizačních systémů. Umožňují ovládat nejrůznější prvky včetně zapínání a vypínání přístrojů. Jsou poměrně běžnou součástí inteligentních domácích systémů. Od ostatních relé je odlišuje, jak už název napovídá - čas. Fungují v určitém časovém rozmezí naprogramovaném uživatelem. Výhodou tohoto typu zařízení je, že je lze individuálně přizpůsobit potřebám uživatele nebo zvolit provoz podle programu nastaveného výrobcem.

Funkce časového relé:

  • - opožděné zapnutí,
  • - měření provozní doby,
  • - cyklický provoz počínaje přerušením nebo od okamžiku zapnutí,
  • - opožděná aktivace a načasované zapnutí,
  • - měření jednoho pracovního cyklu a přestávek,
  • - asymetrický pracovní cyklus počínaje od zapnutí

 

V závislosti na zvoleném modelu může mít časové relé také řadu dalších funkcí. Dostupné přístroje umožňují instalaci do krabic pod omítku i do systémů pro povrchovou montáž.

 

Nabízíme široký výběr řešení, a to nejen v kategorii časových relé. Zveme Vás k seznámení se s bistabilní relé v našem obchodě. Zaručujeme profesionální obsluhu a rychléou realizaci objednávky.

Značka
Price ranges
Cena
-
pixel