Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

JIstiče (pojistky)

( ilość produktów: 856 )

Elektrický jistič, známé také jako elektrické pojistky nebo jednoduše pojistky, jsou zařízení, jejichž účelem je chránit elektrický obvod před zkratem a přetížením. Jsou nezbytnou součástí každé moderní elektroinstalace.

Kde se používají nadproudové jističe?

Nadproudové jističe lze s úspěchem použít v domácích, průmyslových a bytových rozváděčích. Zveme vás k seznámení se s podrobnou nabídkou těchto zařízení, která je dostupná v našem obchodě!

Moderní elektroinstalace musí vyhovovat potřebám moderních budov. V současné době je k síti připojeno velké množství spotřebičů a elektronických zařízení každodenní potřeby. Při plánování instalace je proto nutné vzít v úvahu proudové požadavky i napěťové zátěže, které mohou způsobit výpadek celé sítě. Aby se tomu zabránilo, používají se nadproudové jističe, které chrání jednotlivé komponenty před zkratem. Tímto způsobem lze zabránit poškození zařízení připojených k síti a snížit riziko požáru.

Nadproudové jističe různých parametrů

V našem obchodě najdete výrobky špičkové kvality, které splňují požadavky i komplikovaných instalací. Nabízené pojistky jsou jedním ze základních a účinných prvků ochrany sítě. Vyznačují se funkčností a vysokou citlivostí, takže jsou schopny detekovat i malé výkyvy v průtoku energie. Nadproudové jističe se vyznačují také rychlou reakční dobou, což znamená, že po zjištění zkratu okamžitě odpojí napětí v obvodu. To je důležité pro požární ochranu budovy a bezpečnost osob, které se v ní nacházejí.

V prodeji máme modely, které se liší typem konstrukce, účelem a technickými parametry. Nabízené pojistky jsou proto vhodné jak pro domácí sítě, tak pro složité průmyslové instalace. Náš sortiment zahrnuje 1, 2, 3 nebo 4pólové nadproudové jističe, které zajišťují spolehlivý provoz i při vysokém napětí.

Nadproudové jističe - produkty nejvyšší kvality

Dlouholeté zkušenosti v oboru nás naučily, že i malé elektrické komponenty hrají v bezpečnosti velkou roli. Proto dbáme o to, aby nabízené pojistky splňovaly nejvyšší standardy kvality. Všechny výrobky pocházejí od spolehlivých značek a splňují aktuální normy. Proto vám můžeme zaručit, že nadproudové jističe v nabídce Aququ jsou spolehlivými a odolnými přístroji. 

Doporučujeme také ověřit proudové chrániče a stykače.

Značka
Price ranges
Cena
-
pixel