Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Vrácení zboží

Vrácení zboží

(odstoupení od smlouvy)

Zákazník, který je spotřebitelem, má 14denní lhůtu pro odstoupení od smlouvy. Spotřebitel má právo odstoupit od této smlouvy do 14 dnů bez udání důvodu. Pokud během této doby spotřebitel informoval prodejce o svém rozhodnutí, je odstoupení platné. Lhůta pro odstoupení od smlouvy vyprší po 14 dnech ode dne obdržení první se zakoupených položek nebo, ve kterém třetí osoba jiná než dopravce Vámi uvedená obdržela oprávnění k odběru objednávky.

Kdo nese náklady na vrácení zboží prodejci?

Zboží je zasláno zpět na náklady spotřebitele. Výjimkou je situace, kdy prodejce nesplnil informační povinnosti a neinformoval spotřebitele, že v případě odstoupení od smlouvy bude muset uhradit náklady na dopravu - v takovém případě může spotřebitel požadovat vrácení peněz za přepravu náklady prodávajícímu.

Pokud je vrácené zboží poškozené nebo jsou na něm stopy použití, které přesahují rámec pravidelné kontroly zboží (např. znaky po demontáži, viditelné pokusy o samostatnou nápravu, neúplné zboží, chybějící nebo poškozené balení navzdory možnosti vyhnout se poškození atd.), v takových případechprodejce nárok na náhradu škody. Podle nových předpisů je spotřebitel odpovědný za snížení hodnoty zboží, ze kterého hodlá odstoupit. Ale jak již bylo dříve zmíněno, taková kompenzace může být účtována pouze v případě, že podnikatel informoval spotřebitele o právu odstoupit od smlouvy v souladu se všemi požadavky - včetně informací o možnosti vzniku takových nákladů.

Podle článku 38 zákona o právech spotřebitele nemá spotřebitel právo na odstoupení od smlouvy uzavřené mimo obchodní prostory nebo smlouvy uzavřené na dálku ve vztahu ke smlouvám, jejichž předmětem je neprefabrikovaný předmět vyrobený podle specifikace spotřebitele nebo slouží k uspokojení jeho individuálních potřeb. V nabídce našeho obchodu se jedná o vodiče, kabely, které jsou zkracované a prodávané na metry.

Údaje pro vrácení zboží:

EL HURT PLUS Sp . Z o.o. Sp.k.

Karvinská 1897

737 01 Český Těšín

+420 603 541 070

info@aququ.cz

Stáhnout formulář vrácení zboží

STÁHNOUT DOC

pixel