Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Zahradní reflektor, zapichovací

( ilość produktów: 59 )

Zahradní reflektory

Jak osvětlit zahradu účinně i efektivně? Jak si zajistit možnost trávení volné času na čerstvém vzduchu po západu slunce?  Potřebujete dobré osvětlení. Jedno z nich je zahradní reflektor, který se skvěle ověří zároveň v relaxačních prostorách, při chodnících nebo při vchodu do domu. Mají různé formy, tvary i velikosti, ale obvykle se vyskytují jako malé dekorativní prvky, vyzařující intenzivní, ale šetrné pro oči světlo. Všechny tyto aspekty jsou stejně důležité proto kromě originálního vzhledu je zvýrazňuje technologie LED, která je nejen energeticky úsporná, ale taktéž vyzařuje bezpečné pro náš zrak světlo.

Zahradní reflektory LED

 Zahradní reflektory jsou navrženy tak, aby je bylo možné umístit přímo v zemi. Jsou to svítidla, které zarážíme do měkkého podkladu. Jsou i modely více univerzální, které můžeme umístit nejen v půdě, ale rovněž v tvrdém podkładu, např. v dlažební kostce nebo betónu a dokonce na stěně nebo stropě. Zahradní reflektory charakterizují se regulací , je možné nastavit libovolný směr svícení, díky čemu můžeme lépe osvětlit vybraný prostor. Využíváme je rovněž v osvětlení jezírek, rostlin nebo jiných zahradních dekorací. Zahradní reflektory LED nevytváří teplo, proto jsou vhodné pro rostliny citlivé na vysoké teploty. Díky technologii LED šetříme energii, co se promítá na nižší účty za elektřinu. Stojí také za zmínku, že životnost takovýchto svítidel je několikanásobně delší od klasické žárovky.

Všechny námi nabízené zahradní reflektory jsou vyrobené z materiálů odolných na nepříznivé atmosferické podmínky. Jejich povrch je zabezpečen před korozí, která vzniká při kontaktu kovu z vodou a vzduchem. Mimo to mají vysokou třídu krytí, co svědčí o dobré ochraně před pronikáním vody a nečistot do jejich vnitřku, nebo instalace.

Doporučujeme se rovněž seznámit s naší nabídkou nájezdových svítidel nebo interiérového schodišťového osvětlení.

Značka
Zdroj světla
Teplota barvy
Patice
pixel