Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Solární osvětlení

( ilość produktów: 24 )

Solární lampy

Jsou módním a energeticky úsporným způsobem osvětlení vnitřních prostor a zahrady. Solární lampy se vyznačují nejen vysokou světelnou účinností, ale jsou také ekologické a šetrné k životnímu prostředí. Jsou napájeny solární energií, která se akumuluje a po setmění příjemně svítí.

To přináší velký komfort jak ve fázi obsluhy, tak při instalaci solárního osvětlení. Nemusíte se starat o složitou elektroinstalaci ani o připojení ke zdroji napájení. Nezvýší se ani vaše účty za energie. O umístění lamp můžete rozhodovat dle vlastního uvážení, jen nezapomeňte, aby byly umístěny na slunných místech.

Výhody solárního osvětlení

Námi nabízená solární svítidla jsou produkty, které stojí za zvážení pro moderní budovy. Skvěle vypadají na pozadí módních skalniček, zastřižených trávníků, podél cestiček a příjezdových cest. Spolu s vysokou estetikou solárního osvětlení:

  • je snadné v montáži a sestavení bez použití nářadí,
  • dává možnost vytvářet venkovní osvětlení na mnoho způsobů,
  • je zdarma, napájeno solární energii a tudíž nezávislé na komerčních dodavatelích.

Můžete si vybrat různé typy svítidel a nasměrovat jejich světlo na fasádu budovy nebo drobné zahradní objekty. Nejenže ozdobí prostor a zvýrazní nejkrásnější části zahrady, ale také zlepší komfort při pohybu po setmění. 

Solární lampy v naší nabídce

V naší nabídce naleznete módní solární lampy v různých provedeních.Doporučujeme reflektory zaražené do země jak rovněž girlandy nebo žárovky. Můžete je zakoupit samostatně nebo v sadách. Všechna svítidla jsou vodotěsná- odolná proti vniknutí prachu nebo vlhkosti. Užijte si pohodlné online nakupování módního solárního osvětlení!

Podívejte se také k dispozici od nás nájezdové zápustné osvětlení.

Značka
Price ranges
Cena
-
pixel