Vážený zákazníku! Pokud máte dotazy nebo potřebujete poradit, kontaktujte nás: info@reeline.cz
Dodání zdarma od 2 250,00 Kč
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Venkovní osvětlení

( ilość produktów: 1125 )

Venkovní osvětlení a svítidla EDO

Styl Vaší nemovitosti může zaujmout i po setmění. Díky zakoupenému kvalitního venkovního osvětlení, Váš domov bude vypadat teple, útulně a bezpečně i po západu slunce. Správně zvolené lampy nejen zdůrazní fasádu, ale také osvětlí vchod do domu nebo vchod do garáže. Také se dokonale hodí k osvětlení zahradních dekorací nebo květinových záhonů, ale také pro altány, které jsou místem setkání a společného grilování. Jsou účinným odpuzujícím prostředkem pro potenciální zloděje.

Jaké exteriérové lampy vybrat?

Sortiment externích lamp je velmi velký a jednotlivé modely se liší velikostí, vzhledem a způsobem montáže. V závislosti na tom, jaký efekt chcete dosáhnout, můžete vsadit na:

Některé z uvedených lamp nepotřebují k rozsvícení připojení do elektrického proudu. Některé jsou napájeny z baterií, jiné solární energii. Mohou mít také vestavné pohybové čidlo, díky kterému se rozsvítí, pouze pokud je nějaká osoba nebo vozidlo v jejich dosahu. To umožňuje hospodárné využívání zdrojů.

Naše nabídka venkovního osvětlení LED

V naší nabídce najdete osvětlení od uznávaných výrobců na trhu. Mezi nimi jsou například značky jako Azzardo, Greenlux, Kanlux a mnoho dalších. Jejich výrobky se vyznačují především velmi vysokou kvalitou a moderním designem.

Prodáváme venkovní LED osvětlení, které funguje dobře bez ohledu na počasí. Díky velkému množství vzorů a stylů si můžete snadno vybrat lampu přizpůsobenou povaze nemovitosti a její konstrukci. Máme velký výběr produktů v industriálním nebo moderním stylu, ale také stylizované na antik.

Značka
Price ranges
Cena
-
pixel